[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]----
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]önce yukarıdaki linke tıklayın..
1. Adım >>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kullandığın e-postanızı girin... şifrenizi de unutmayın
2. Adım >>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Resimdeki gibi kodu girip ziyaretçi defterinizi aktif hale getirin.
3. Adım>>
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]şifrenizi yazıp giriş yapıyorsunuz.
4. Adım>>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]administration linkine tıklıyorsunuz admin paneline girmek için..
5. Adım >>
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]***************************************
6. Adım >>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Resimdeki gibi kodu kopyalıyorsunuz.
7.Adım >>Forumunuzun yönetim paneline gelip Modüller >> html sayfaları
yeni bir html sayfası yaratmak butonuna tıklıyorsunuz..
ve demin kopyalamış olduğunuz ziyaretçi defteri kodunu yapıştırıp onaylıyorsunuz.. daha sonra da html sayfalarının olduğu sayfaya geri dönüyorsunuz.
8. Adım >>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Resimdeki gibi url kısmındaki kodu kopyalıyoruz.
9. Adım >>Afiş asmak >> başlık ve tarıyıcı
kişiselleştirilmiş menü ekleyin butonuna tıklıyorsunuz..
10. Adım >>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Resimdeki şekilde menünüzü ekliyorsunuz..
Güle güle Kullanın...